SF SOUND STUDIO

All Sound Services From One Place

Studiolla on 2 tarkkaamoa ja useita äänitystiloja. Kaikista tiloista on erinomainen näköyhteys toisiinsa ja ympäröivaan luontoon. Kaikkiin tiloihin tulee myös päivänvalo.

Studion hinnat ovat sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous tai voimasssa oleva hinnasto osoitteesta studio@sfsound.fi

PÄÄTARKKAAMO
Studion päätarkkaamo on erittäin suuri ja sen panoramaikkunasta avautuu laajakulmanäkymä suureen soittosaliin ja sen takana avautuvaan maisemaan. Tarkkaamo on suunniteltu erityisesti elokuva- ja surround-miksaukseen perinteisen stereoäänen lisäksi.

Studiolla on laaja kokoelma uutta- ja vintage-studiolaitteistoa. Päätarkkaamon sydämenä toimii Neve Genesys 32/64/8/2 analoginen miksauspöytä automaatiolla ja muilla herkuilla. Äänityspuoli hoituu Protools HDX 2:lla ja Otari MX-80 2" analogimoniraiturilla.

GenesysRightCorner_768

2. TARKKAAMO
Studion 2 tarkkaamo on TLA VTC 24-kanavaisen putkitekniikalla toteutetun mikserin ympärille rakennettu monitoimitila joka muuntuu tuotantojen tarpeiden mukaan tarkkaamosta lähes kaiuttomaksi soittotilaksi tai foley stageksi.

SUURI SOITTOSALI
Erinomaisella akustiikan omaavaan suureen soittosaliin mahtuu helposti isompikin bändi soittamaan vaikka livenä. Korkeutta salilla on lähes 7 metriä ja matalimmillaankin yli 4. Sali avautuu tarkaamoiden yläpuolelle ja äänieristettyjen pariovien läpi yläkerran lounge -tiloihin luoden paljon luovia mahdollisuuksia tilamikityksille

Studion arkkitehti on John Flynn Acoustics Design Groupista. John on yksi arvostetuimmista studioarkkitehdeistä maailmalla jonka asiakkaina ovat olle mm. Abbey Road Studios, Sarm Studios, Sting, Genesis.

PIKKUSTUDIO eli "laulukoppi"
On suunniteltu erityisesti laulu-, dubbaus- ja päällekkäisäänityksiä varten. Siitä avautuu esteettömät näkymät suureen soittosaliin ja molempiin tarkkaamoihin.

ÄÄNEN SULKUTILAT
Tarkkaamoiden ja studioiden välissä olevat sulkutilat toimivat lisä-äänitystiloina isoissa livesessioissa ja eliminoivat tehokkaasti soitinten väliset vuodot.

LOUNGE
Rakennuksen yläkerrassa on viihtyisä lounge omalla sisäänkäynnillä. Siellä on hyvin varusteltu täysikokoinen keittiö, TV, PS3 ym.

Kitchen_From_Balconies_Edit_768

MUUT TILAT JA YMPÄRISTÖ
Studiolla on Pielisjoen rannassa perinteinen saunamökki jossa on lisämajoitusmahdollisuus kahdelle hengelle kesäisin.
Lisäksi rannassa on grillikatos ja pergola jonne mahtuu isompikin porukka ruokailemaan.

Studion edessä kehittelemme jatkuvasti "grillimaailmaa" josta tällä hetkellä löytyy iso savustin, kaasugrilli ja palju. Ruokapöytä tuoleineen ja pari aurinkotuoliakin löytyy myös.

Joki_ja_kanootti_768

Ruokaa ja juomaa järjestyy lähistöltä. Lähimmät kaupat ovat 4 km studiolta. Puolilleöin auki oleva ABC löytyy 2 km päästä suoralla pyörätieyhteydellä. Studion ympäristöstä löytyy erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

f_logo_small