Kimmo Perkkiö On tullut aika valita...

...Mikä on tulevaisuuden suunta.

Olemme valinnan edessä. Ei vain millaisen tulevaisuuden haluamme jättää lapsillemme, vaan myös itsellemme.

Elämässä on muitakin arvon mittareita kuin kuin raha. Itse arvostan kotia, aikaa perheelle ja harrastuksille, terveyttä, hyvää puhdasta ruokaa ja juomaa jne. enemmän kuin rahaa. Siksi teen töitä elääksesi, en elä tehdäkseni töitä.

Vaaliteemani

  • Yksilön vapautta ja vastuuta.
  • Vesi hyvinvoinnin lähteenä. Meillä ja maailmalla.
  • Tasa-arvo ja turvallisuus.

Kohti vaihtoehtoisten totuuksien jälkeistä aikaa

Tutkimuksen ja koulutuksen määrärahat ja arvostus tulee palauttaa.

Vaalilupaukseni

  1. Lupaan ajaa koko maan ja kaikkien sen asukkaiden etuja. En vain omien äänestäjien, pienten sidosryhmien tai hyväveliverkostojen etuja.

  2. Selvitän aina asioiden taustat ja perustan päätökseni todistettavaan tietoon, en taikauskoon tai vaihtoehtoiseen huuhaa-totuuteen.

  3. Lupaan edistää tasa-arvoa. Vastustan kaikkea rasismia oli kyseessä sitten ikä, sukupuoli, ulkonäkö tai muu kiusaamisen tekosyy. Syrjintä ei nyt vain kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan.

Arvot

Minulle tärkeimpiä arvoja ovat totuus (ei se vaihtoehtoinen), koulutus joka perustuu edellä mainittuun totuuteen, empatia ja nöyryys sekä tietysti terveys ja hyvinvointi nyt ja kauas tulevaisuuteen.

Olemme vedenjakajalla ja nyt valitaan virran suunta johon kuljemme tulevaisuudessa. Tarvitsemme hyvinvointivallankumouksen.

Tavoitteeni