Kimmo Perkkiö Miksi on aika valita?

Miksi nyt?

Meillä on maailman arvokkain luonnonvara. Puhdas vesi. Tätä kansallisaarretta ei pidä yksityistää. Luontokeskusten yksityistäminen oli yksi askel kohti tätä. Kuten jotkut pelottelevat, itsenäisyyttämme ei uhkaa EU tai maahanmuuttajat, vaan luonnonvarojemme, palveluiden ja luontaisten monopolien holtiton yksityistäminen.

Puhtaan veden puute on sodan lisäksi suurin syy joka luo pakolaisia. Monet sodat taas johtuvat puhtaan veden puutteesta. Ilmaston muutos tuo kyllä vettä, mutta ei puhdasta. Tulvivat rannikkokaupungit vain kasvattavat pakolaisvirtoja entisestään.

Jos emme toimi nyt, niin menetämme maamme, sen vedet ja itsenäisyytemme. Ei kuten äärioikeistopopulistien horinoissa, vaan ihan oikeasti.

Mutta mitä on valittava?

Haluatko päättää itse mitä elämälläsi teet? - Vai haluatko että joku sanelee mitä sun pitää tehdä? Elämässä on muitakin arvoja kuin raha. Aika. Haluatko tehdä töitä elääksesi, vai elää tehdäkseni töitä?

Miksi minut?

Olen pohjattoman tiedonjanoinen tekijätyyppi politiikan ulkopuolelta ja haluan siirtyä kohti vaihtoehtoisten totuuksien jälkeistä aikaa.

Perustan päätökseni tieteellisesti todistettavaan tietoon ja faktoihin ja selvitän aina asioiden taustat. En perusta toimintaani taikauskoon tai vaihtoehtoiseen huuhaa-totuuteen, räjähteleviin lepakoihin tai lentäviin lehmiin. Koska tulen politiikan ulkopuolelta en tee asioita taka-ajatuksena miten saisin seuraavissa vaaleissa ääniä vaan katson tekojen ja päätöksien vaikutuksia yli vaalikausien.

Vastustan kansallisomaisuuden, luonnollisten monopolien ja yhteiskunnan keskeisten palvelujen yksityistämistä. Monikansallisia yhtiöitä ei voi päästää vapaasti lypsämään voittoja Suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella.

Miksi Vihreät?

Vihreät ovat olleet johdonmukaisia ja oikeudenmukaisia politiikassaan. Vihreiden tavoite on luoda hyvinvointia kaikille. Vapaus, tasa-arvo ja avoimuus ovat olenainen osa Vihreiden tomintaa. Perhe, koulutus ja ympäristö ovat Vihreiden keskeisiä arvoja.

Oikeudenmukaisuus ohjaa Vihreiden tavoitteita. Mielestäni nämä eivät ole yhtään hassumpia periaatteita ja verrattuna muihin puolueisiin. Kun pitää valita, niin Vihreät ovat selkeästi se pienin paha.😉